Jumat, 27 November 2015

Remedy Asli Untuk Stones buah pinggang - Panduan Terbaik Anda

Remedy Asli Untuk Stones buah pinggang - Panduan Terbaik Anda

Terdapat banyak ubat semula jadi untuk batu karang. Bahan kimia dari air kencing seperti fosforus, asid urik, asid oksalik dan kalsium adalah punca utama calculi dalam buah pinggang anda. Apabila mereka gagal untuk keluar dari buah pinggang anda, mereka Jive bersama-sama untuk membentuk ketulan yang dikenali sebagai batu.

Sebahagian daripada tanda-tanda adalah sama dengan yang dari jangkitan saluran kencing. Anda mungkin mengalami mempunyai air kencing berdarah, nafsu kerap membuang air kecil dan sakit di belakang anda, di bawah tulang rusuk anda dan dalam perut anda. Beberapa ubat semula jadi untuk batu-batu ini termasuk:

- Tembikai
Tembikai mengandungi kekayaan dengan garam kalium dan kepekatan yang tinggi air. Ia adalah salah satu yang terbaik ubat semula jadi untuk batu buah pinggang.

- Delima

- Basil dan Madu
Satu sudu teh sehari-hari ini memecat batu-batu dari saluran kencing.

- Saderi
pengambilan saderi menghalang pembentukan batu.

- Vitamin B6
Ini, digabungkan dengan lain-lain vitamin b adalah terikat untuk memberikan penawar kekal jika diambil secara teratur.

- Apple
- Jus lemon
- Jus Lemon dan minyak zaitun

- Vitamin C
Vitamin C mengandungi ascorbate- ion aktif yang meningkatkan tahap badan pengeluaran oxalate tanpa meningkatkan kemungkinan pembentukan batu. Vitamin C boleh membubarkan batu kerana keupayaannya untuk mengurangkan bentuk kalsium.

- Teh
Akar keladi liar, sutera jagung, daun pisang, joe-Pye weed, kulit kayu dan akar kejang semacam bunga dicampurkan bersama-sama untuk membentuk ubat ini. Ia membuang asid urik yang berlebihan dalam badan anda.

Terdapat banyak ubat popular semula jadi ada, dan artikel ini telah menunjukkan anda pelbagai penyelesaian yang mungkin anda suka untuk dipertimbangkan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar